dinsdag 5 november 2013

Kerstkaartjes en candy/ Christmas cards and candy

Dit kaartje gemaakt naar een voorbeeld van Kristina Werner. Zij maakt kaartjes en gebruikt technieken die me altijd erg aanspreken. Dit was een simpel kaartje om er meerdere van te maken en dat heb ik dan ook gedaan :). Embossingfolder is ProvoCraft Snowflakes en de stempel is van Hero Arts.

This card was inspired by Kristina Werner. She makes cards and uses techniques that always inspire me. This was a rather simple card to duplicate a few times, so I did ;). Embossingfolder is ProvoCraft Snowflakes and the stamp is Hero Arts.
Om de een of andere reden heb ik 2 kerst clear stempelsets van Hero Arts, schijbaar aangeschaft in de veronderstelling dat ik hem nog niet had en ik hem mooi vond. De een heb ik al vaak gebruikt de ander zit nog in de originele verpakking. Deze wil ik graag weggeven aan 1 van de mensen die een reactie achterlaten onder deze blogpost. Je hoeft het niet op je blog te plaatsen, mag natuurlijk wel :). Zondag 17 november zal ik de winnaar bekend maken. xoxoxo

For some reason I'm the lucky owner of two Hero Arts Christmas clear stamp sets. I probably bought the second one because I thought I didn't have it and I liked it a lot. One I've used and one is still in the original packing. I like to give this to one of the people who leave me a comment underneath this blogpost. You don't have to put in the sidebar of your blog but you always can :). Sunday november 17th I will announce the winner. xoxoxo

10 opmerkingen:

 1. Een leuke kaart en inderdaad een goed idee om er gelijk maar een aantal van te maken. Ik ga hem ook eens uitproberen, maar dan aangepast met wat ik in huis heb.
  Groetjes, Trees

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihi nog iemand die geïnspireerd is door de kaartjes van Kristina Werner. Ik maak ook regelmatig dingen van haar. Ze gebruikt eenvoudig materiaal met een geweldig effect, dat ik zelf ook zie zitten om te maken.

  Ik vind deze kaarten van je erg leuk, die poes is superschattig met haar mutsje :)
  Groetjes,
  Charlotte

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihi wat een leuke kaarten, kreeg gelijk een smile op mijn gezicht.
  Wat een schatje dat poesje.
  Ik ga ook eens kijken op Kristina's blog voor leuke ideeën.
  Groetjes Janny.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. SO cute! Love the embossed snowflake background too :) Hugs Bev x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een superleuk kaartje Anita, dat poesje is zo schattig!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuke kaart Anita!
  Dat poesje is lief...

  Lieve groeten, Annemie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een lief kaartje dit! Goede tip van het blog van Kristina Werner, ik kende haar nog niet, maar zo te zien maakt ze inderdaad mooie kaarten. CAS, daar hou ik van ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een superleuk kaartje Anita. En ik neem ook regelmatig een kijkje op het blog van Kristina Werner. Maar vandaag heb ik inspiratie bij jou gekregen. Ik heb die stempel ook en er reeds een kerstkaartje meegemaakt voor mijn schoonzus (kattenliefhebster) (http://letsmakesomemagic-yvette.blogspot.be/2011/10/christmas-cat.html), maar dit geeft me inspiratie om de cute cat nog eens te gebruiken voor een kerstkaartje.
  grtjs,
  Yvette

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zeer mooie kaart, ik kan ook altijd inspiratie opdoen bij haar. Mijn kerstkaarten van dit jaar zijn trouwens ook gebaseerd op één van de hare. Leuk dat je er meteen een paar hebt kunnen maken.
  De stempelset vind ik ook zeer mooi, ik heb eigenlijk nog geen kerstballen in mijn collectie :)! Leuk dat je ze weggeeft, jammer dat je ze dubbel hebt gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie!
Thanks for your comment!