zondag 10 maart 2013

Stippen en strepen/Spots and stripes


Hier mijn bijdrage voor de challenge van LIM, waar ze stippen strepen op een one-layer kaart vragen. Ik heb een poosje tussen mijn stempels zitten rommelen en eerst wat anders geprobeerd maar dat is uiteindelijk in de vuilnisbak beland. Ik heb een mal uitgetekend en gesneden voor de banner en ben toen gaan stempelen met stempels van Scrappy Cat en inkt van Hero Arts. De tekst is van Daisy Bucket. De achtergrond is gesponsd met heel lichtgrijs.

Here is my entry for the LIM challenge where they are asking for spots and stripes. I've been browsing trough my stamps for a while and first tried something else but that ended up in the bin. I first drew and cut out a banner and then stamped arround it with stamps from Scrappy Cat and Hero Arts ink. Sentiment is Daisy Bucket. Background is sponged with very light grey.

Nadat ik er een middagje naar heb zitten staren heb ik besloten om de achterkant eraf te snijden en wat bling toe te voegen, om hem vervolgens op bruingrijze cardstock te plakken. Persoonlijk vind ik dat toch mooier dan als het maar 1 laag is. xoxoxo

After staring at it for a whole afternoon I decided to cut off the back an to add some bling, and stuck it on some brown-grey cardstock. Personally I like it better this way than the one-layer version. xoxoxo

14 opmerkingen:

 1. Hoi Anita, ik vind het een moeilijke challenge bij LIM en heb al vanalles bedacht, maar het is nog niet helemaal naar mijn zin. Ik vind jouw kaart goed gelukt, maar inderdaad met de extra bling en de donkere cardstock erachter net iets mooier!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het zijn gewoon twee verschillende kaarten. Maar mijn voorkeur gaat ook uit naar de kaart op het cardstock. Mooi gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja Anita, one layer is ook niet helemaal mijn ding. Ik hou van CAS maar als je de kaart mat, is het toch afgewerkter volgens mij. Ik ben nog aan het nadenken over de challenge want ik vind het best moeilijk. Toch vind ik jouw kaart heel goed geslaagd, leuke stempels heb je gebruikt!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig gemaakt Anita, de onderste versie is ook mijn favoriet, geeft toch een mooier effect op de donkere achtergrond!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wowww wat weer een beauty, super gewoon!!!

  Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. WOW Anita hij is echt super mooi geworden.
  Groetjes Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel erg mooi, een rustige kaart en je heb gelijk zo is hij mooier!!
  Groetjes Janny.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. What a lovely tumble of spotty and stripy circles Anita!
  It looks great.
  Thanks so much
  Chrissie
  "Less is More"

  BeantwoordenVerwijderen
 9. One-layer kaarten vind ik ook altijd moeilijk. Maar zoals jij hem uiteindelijk gemaakt hebt vind ik heel erg mooi!
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoewel ik de eerste heel mooi vind, gaat mijn voorkeur ook naar de tweede. Zo'n mooie kaart!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Yep, ik denk ook dat ik de tweede versie mooier vind, hij spreekt net iets meer. Maar dat neemt niet weg dat ik de eerste ook super vind. Leuk gedaan!!
  Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie!
Thanks for your comment!