dinsdag 7 augustus 2012

Less is more #79 Blauw en groen/Blue and green


Hallo allemaal,
Hier ben ik dan weer na een lange periode van afwezigheid. Mijn lieve schoonvader is intussen overleden en daarna had ik niet echt kaartenmaakzin, daarna zijn we op vakantie geweest en nu alles weer is opgeruimd en uitgewassen komt langzaam aan de zin weer terug. Maar het is duidelijk dat ik nog moet wennen, de eerste twee pogingen liggen in de afvalbak en ook deze is eigenlijk niet geworden wat ik voor ogen had.
De stempel is van Inkadinkado Topiary en geƫmbossed met witte embossingpoeder, daarna gesponsd met blauwe en groene Cat-Eye inkt. Het schrift op de achtergrond is een stempel van Stampinback en gestempeld met Distress inkt Tea dye. Straks ga ik samen met mijn dochter haar trouwkaarten vouwen en morgen kom ik weer eens langs op jullie blogs. Er is vast weer veel moois gemaakt in de afgelopen twee maanden. xoxoxo

13 opmerkingen:

 1. Hallo Anita,
  Leuk je te horen! Jammer dat je schoonvader is overleden, ik kan me best voorstellen dat je hoofd niet naar knutselen stond. Je kaartje is mooi geworden en voor je het weet maak je weer de mooiste creaties!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Anita,

  Welkom weer in Blogland, nogmaals gecondoleerd met het van je schoonvader. Nou, nummer 3 is geslaagd hoor, het is een prachtig kaartje geworden. Dus eerdaags een feestje in de familie, leuk hoor.

  gr.LOuise

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I love the inking in your central panel Anita,
  Thanks so much.
  Chrissie
  "Less is More"

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Welkom terug Anita en gecondoleerd met je schoonvader!
  Kan me voorstellen dat de zin om te knutselen er dan niet is, maar je eerste kaartje is toch heel geslaagd hoor!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey Anita, gecondoleerd met je schoonvader. Ik herken me nu een beetje in jou. Mijn grootmoeder is pas overleden en ik had ook helemaal geen zin meer in kaarten maken. Ik ben gisteren nog eens begonnen, maar na drie mislukte pogingen heb ik het terug opgegeven. Binnenkort nog eens proberen...
  Ik vind jouw kaart in elk geval heel inspirerend en echt prachtig gedaan. Helemaal mijn stijl :-)
  Veel liefs xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gecondoleerd met je schoonvader. Ik denk dat iedereen een beetje moe is van alles. Het is stil in blogland maar dat komt wel weer. Je kaart vind ik mooi geworden dus je bent het nog niet verleerd. Hihi ik ben aan het haken en borduren geslagen tussen het kleuren door, dus veel gekleurd weinig kaartjes. Mijn man is met pre-pensioen gegaan, wel gezellig zo samen maar we moeten onze draai nog vinden beide om onze eigen dingen te doen.
  Komt wel goed, groetjes Janny.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gecondoleerd met je schoonvader! Alles rustig verwerken, en je hobby kan een mooie afleiding zijn. Als je aldoor even gaat zitten, kom je er vanzelf weer langzaamaan in! Geloof me! Sterkte!
  Dit is alweer een mooi begin in ieder geval!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Very pretty creation ! Greetings from Canada, Shirleyx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zeer mooi met die stempel zo wit geƫmbossed. Prachtig hoor ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lovely inking Anita
  Thanks very much
  mandi
  "Less is More"

  BeantwoordenVerwijderen
 11. hi anita, mooie creatie heb je weer gemaakt, en ik ben blij dat je er weer bent hoor, gecondoleerd met je schoonvader, en ik hoop dat je een fijne vakantie hebt gehad xx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Anita,
  Goed dat je weer terug bent, maar je hebt wel een erg zware tijd achter de rug, zeg! Gecondoleerd met je schoonvader! Gelukkig ben je nu wel weer aan de knutsel, dat helpt hopelijk om je zinnen te verzetten en het zo allemaal langzaam een plekje te kunnen gaan geven. Deze kaart vind ik in elk geval al weer erg mooi!
  Sterkte met alles nog!
  Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie!
Thanks for your comment!