zaterdag 2 februari 2013

Paarse uil/Purple owl

Hallo, alles goed met iedereen? Ik heb wat probleempjes met Blogger. Ineens is heel mijn lijst met favoriete blogs weg en al mijn volgers. Gewoon heel de rechterkant was weg. Hoe? Geen idee, misschien weet iemand van jullie hoe ik dit kan oplossen? Deze uil is van hetzelfde rubbervel als mijn vorige uiltjes nml. Pink Cat Studio. Nu eens niet in de traditionele kleuren maar in het paars, ik vind hem wel geinig geworden. Een rechthoekige stukje paars cardstock geëmbossed daarna een gat in het midden gemaakt met de Cuttlebug en daarin het uiltje gestempeld. Lintje uit mijn voorraad. Wat vinden jullie van deze paarse uil? xoxoxo

Hello, is everybody fine? I had some problems with Mr.Blogger. All of a sudden the whole right side on my blog, with all my follwers and my list of favorite blogs, was gone. How? I got no idea, maybe one of you can help me? This owl is from the same rubber as the last owl card I made, Pink Cat Studio. Not coloured in the tradional colours but in purple, I think he's funny. I cut a rectangle out of some purple cardstock and embossed it with the Cuttlebug, put a whole in the middle using some nesties and stamped the owl in it. Ribbon is from my stash. What do you think of this purple owl? xoxoxo

16 opmerkingen:

 1. Owwwwhhh wat leuk Anita en helemaal zo in mijn lievelingskleur!!!.

  gr.LOuise

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat vervelend dat alles weg, maar nu ik een reactie intyp, komt alles wel tevoorschijn........................ Je kaart is een beauty!!!

  Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat raar, als ik op je blog klik, dan zie ik niets, klik ik op reacties dan komt alles in beeld, volgers en de lijst met blogs...................

  Succes ermee en nogmaals groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is een schatje, dat uiltje. Leuke kaart! Bedankt voor het meedoen met DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Soms kun je zo balen van de problemen met je blog! Ik heb geen idee hoe het verholpen kan worden maar ik hoop voor je dat het snel weer opgelost wordt.
  Je paarse uil vind ik erg leuk! Eens iets anders dan anders.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg mooi kaartje Anita, ook het modelletje is leuk!
  Ik kan je ook niet helpen met je blogprobleem. Als ik gewoon op je blog kijk staat de rechterkant helemaal onderaan, en nu ik een reactie intik staat het op de normale plaats, heel raar. Hoop dat je het vlug in orde krijgt. Misschien is het weer iets van Blogger en komt het binnen enkele dagen vanzelf in orde.
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dikwijls is het terug opgelost als je Blogger afsluit en opnieuw opstart. Hopelijk heeft het zich ondertussen vanzelf opgelost!
  Wat een SUPER lief kaartje laat je hier zien! Heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een droppie, heel leuk gedaan.
  Bedankt voor het meedoen met de DCL.

  Groetjes Rosalien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Erg leuk kaartje. Mooi ook die geemboste achtergrond. Leuk dat je meedoet bij DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooi kaartje Anita.


  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. heel knap kaartje,prachtige kleur en super lief uiltje!
  Groetjes Carina

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuk kaartje zeg.

  Zelf vind ik de kleur paars altijd heel lastig om me te scrappen maar als ik jou kaartje zo zie; is het eigenlijk niet zo moeilijk.

  liefs,
  Samantha

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ach gossie wat een lief kaartje daar moet je toch gelijk van opknappen. Bedankt voor je deelname aan DCL

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie!
Thanks for your comment!