vrijdag 4 maart 2011

Bijna lente!/Almost spring!


Ook al vriest het, toch met het zonnetje er zo bij kan ik de lente al bijna ruiken ;). Je ziet overal de krokussen en blauwe druifjes te voorschijn komen. Plotseling had ik een lentegevoel en heb ik dit kaartje gemaakt. De stempel is uiteraart van Magnolia en ik moet zeggen dat het me toch stoort dat het lijkt of de gespen op haar schoenen verkeerd om zitten. Ze is ingekleurd met copics. Het papier is van BoBunny en nog iets maar daar is het merkje af dus dat weet ik niet. Een lintje van de markt en de vlinder is een pons van McGill. De bloemen zijn van Xenos en Wild Orchid, flat flowers. xoxoxo

Although it's freezing outside, with the sun shining bright I can almost smell spring ;). Everywhere you can see al kinds of springflowers peeking above the ground.And all of a sudden I had a springfeeling and made this card. Stamp is Magnolia of course and I coloured her with copics. I find it a bit anoying that it looks like her shoe buckles are at the wrong side. It almost looks like she has to left feet!
Papers are BoBunny and something unknown. Ribbon from the market and butterflie is McGills. Flowers are from Xenos and Wild Orchid, flat flowers. xoxoxo

8 opmerkingen:

 1. Dit is nou echt lente Anita, wat een lief kaartje.
  Groetjes Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier achter het glas lig ik al in bikini!! Positief blijven denken:) Zonder dollen, wat heb je er weer een prachtige kaart van gemaakt, hele mooie kleuren ook!!!

  Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lief kaartje lekker fleurig, net zoals het weer vanmiddag, hihihi moet wel lachen om die schoentjes zat vanochtend bij de dokter en daar zat een klein jongentje en die had dus zijn schoentjes verkeerd om aan ziet er net zo uit als dat stempeltje.

  gr.Louise

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Anita

  Wat een vrolijk kaarje is dat zeg ik zie de lente in je kaart nu buiten nog ha ha ha.

  Groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijke lente kaart is dit. Van mij mag het wel helemaal doorzetten.
  Je kaart is super mooi.
  Groetjes,
  Bianca

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtig kaartje weer Anita, erg leuk!
  Mijn vriendin ergert zich ook altijd aan de gespjes die verkeerd zitten, dus je bent niet de enige hoor.
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een schitterende kaart Anita!
  Heel erg mooi en helemaal perfect voor de lente!

  Liefs mariska

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie!
Thanks for your comment!