zaterdag 8 januari 2011

Het is een jongen!/It's a boy!


Gisteren vertelde de buurvrouw me dat ze zwanger is van haar derde kindje en dat gaf me inspiratie om een babykaartje te maken. Alleen, hij is niet helemaal geworden zo als ik voor ogen had. Ik kan er niet precies mijn vinger op leggen maar ik vind hem zelf niet geweldig. Het zou kunnen komen omdat ik ziek ben geweest en me een beetje lusteloos voel.
Het papier is van Marij Rahder en de stempel van Bildmalarna. Bloemen en lint uit mijn voorraad. Tips en suggesties zijn welkom ;). xoxoxo

Yesterday my neighbour told me she is pregnant of their third child, and that gave me inspiration for a baby card. Only, it did not turn out the way I wanted. I can't exactly say wat's wrong with it but I don't like it that much. Maybe it's because I was not feeling well this week, had a stroke of the flu and I'm still feeling a bit out of energy.
Papers are Marij Rahder and stamp's Bildmalarna. Fowers and ribbon from my stash. Any suggestion and good tip is welcome ;). xoxoxo

14 opmerkingen:

 1. Als je ziek bent of geweest dan ben je niet de oude hoor. Ik vind hem wel leuk hoor, lekkere zachte kleurtjes.
  Beterschap hoor.
  Groetjes Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Anita, this is a delightful card, I just so love the pastel colours and the image is adorable. Hope you are feeling better soon.
  Kathleen x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. juist zachte kleurtjes zijn heel mooi voor een baby kaart, wat je zou kunnen doen de volgende keer is dat je een stukje cardstock onder het design papier doet en dan een halve cm aan alle kanten, staat altijd wat rijker, maar ziek lekker uit het heerst hoor xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou ziek of niet ik vind het een schatje hoor.

  Beterschap, Louise

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hoi anita, nou ik vind 'm helemaal niet slecht hoor!! kaart mag er best zijn. de griep heerst hier ook heel erg ik wens je veel beterschap toe!!
  groetjesss maranda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Toen ik je blog opende en dit kaartje zag dacht ik meteen ... Wat lief!! Ik vind hem wel erg leuk geworden. De kleuren en de stempel schitterend. Is dit een digi stempel?
  Morgen ga ik twee lay-outs op mijn blog plaatsen. Twee nichtjes als fotomodel op het strand. In de winter nog wel zonder jas.
  Groetjes maar weer.
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het een mooi, lief kaartje geworden.
  Liefs, Myriam

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Anita,

  Hopelijk voel je je nu wel weer helemaal lekker! Maar ik vind je kaart wel erg leuk,, hoor! Super leuke afbeelding, heel schattig en mooi ingekleurd. Zal je buurvrouw super vinden, denk ik!
  Fijne zondag.

  Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 9. O wat een mooie kaart, prachtige kleuren!

  Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind hem schitterend, ik zou niet weten wat je er anders aan zou kunnen doen.
  Groetjes,
  Bianca

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ook ik vind de kaart heel erg mooi! Prachtig papier en zo'n leuke stempel heb je gebruikt.

  Hopelijk voel je je snel weer helemaal de oude!

  Groetjes, Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind het een heel schattig en mooi kaartje, prachtige kleuren! Beterschap!
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Kan best hoor dat je dan niet lekker in je vel zit en dan gaat kaartjes maken ook niet zo geweldig. Ik kan er over mee praten. Het is best een schattig kaartje geworden!

  xxAngela

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind het een erg lief kaartje. De pastel kleurtjes vind ik ook erg mooi.
  En als ik dan al een idee heb waardoor de kaart net even dat meer zou kunnen krijgen. Dan zou dat kunnen zijn dat je een stevige kleur ergens in de kaart terug had laten komen. Bijvoorbeeld de kleur blauw van de kaart achter het wit van het stempel kaartje.Of een andere kleur uit de kaart in een of twee tintjes donkerder. Dan doorbreek je dat het een kleurtoon is.
  Maar zie het niet als kritiek want ook zo vind ik het echt een hele mooie kaart.
  Wat betreft de griep. Van Harte Beterschap.

  XXJanny

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie!
Thanks for your comment!